Огляд онлайн букмекера 1Win Україна

Пн - Пт: 10:00 - 22:00 Cб - Нд: 10:00 - 22:00

Детальна інформація про час роботи окремих атракціонів розміщена на відповідних сторінках.


Схема руху фірмового автобуса "Блокбастер"

М. КИЇВ, ПРОСПЕКТ СТЕПАНА БАНДЕРИ 34В

схема руху.jpg
Місце зупинки фірмового автобуса Блокбастер

графік відправлення в будні та вихідні

Почайна РЦ “Блокбастер”
  • 10:50 вих/день 11:30
  • 11:50 12:30
  • 12:50 13:30
  • 13:50 14:30
  • 14:50 15:30
  • 15:50 16:30
  • 16:50 17:30
  • 17:50 18:30
  • - -
  • 19:50 20:30
  • 20:50 21:30
  • 21:50 22:15



м. Київ, проспект Степана Бандери, 34В
Пн - Пт: 10:00 - 22:00 Cб - Нд: 10:00 - 22:00
Огляд онлайн букмекера 1Win Україна
З ПИТАНЬ (044) 498 30 00
  • Головна

Огляд онлайн букмекера 1Win Україна

1Win - це бренд онлайн-азартних ігор, який стартував у 2016 році. Окрім розділу спортивної книги, тут також пропонується онлайн-казино. Платформа працює за ліцензією Кюрасао та має чіткий і ефективний дизайн.

Вітальний бонус та промокод 1Win

Для тих, хто реєструє новий акаунт в 1winlive.com/uk/, ви можете отримати 500% бонус на перший депозит у розмірі до UAH 26000.

Для активації бонусу вам необхідно ввести промокод під час внесення депозиту. Щоб отримати бонусні кошти, вам необхідно відіграти свій депозит щонайменше десять разів за коефіцієнтом щонайменше 1,65 протягом 30 днів.

 

Коли ви отримаєте кошти на безкоштовну ставку, їх необхідно відіграти щонайменше один раз із коефіцієнтом 1,65 або вище, перш ніж перевести в готівку. У вас є три дні, щоб виконати ці вимоги щодо ставок до закінчення терміну дії коштів.

Акції, доступні в 1Win 

Крім привітального бонусу в 1Win іноді проводяться регулярні акції протягом тижня.

 

Вони можуть варіюватися від пропозицій із розширеними цінами, страховки для парі та безкоштовних ставок. Наразі єдиною активною пропозицією для спортивних бетторів є щотижнева акція cashback. Це дозволяє вам отримувати 6% кешбеку щотижня від загальної суми, яку ви втратили на ставках за цей тиждень.

 

Максимальний кешбек за тиждень становить UAH 40000. Кваліфіковані ставки мають бути зроблені з коефіцієнтом щонайменше 1,5, а ставки на гандикапи та тотали не приймаються. Нам подобається ця пропозиція, оскільки її не так часто можна зустріти в спортивних книгах.

Види спорту та ринки ставок, доступні в 1Win

В 1Win ви можете зробити ставки на близько 20 різних видів спорту. Доступні всі основні види спорту, такі як футбол, теніс і баскетбол. Є також спеціальний розділ для ставок на кінські перегони, який містить безліч високоякісної інформації про майбутні перегони та їхніх учасників.

 

Серед більш нішевих видів спорту, на які ви можете зробити ставку, - еспорт, водне поло і гандбол. Для великих футбольних матчів часто пропонується понад двісті різних ринків ставок на вибір. Поки що не існує нових ринків ставок на такі види спорту, як телевізійні шоу або політика.

Живі ставки

В 1Win є розділ живих ставок. Ви можете швидко дізнатися, які саме живі ставки відбуваються в даний момент, причому завжди представлений широкий вибір видів спорту.

 

Коефіцієнти на ці ринки оновлюються в режимі реального часу, і у вас є дуже вражаючий вибір різних типів ставок, які ви можете зробити. Ви можете бачити статистику поточних ігор у реальному часі, щоб бути в курсі останніх подій.

Особливості ставок в 1Win 

1Win - це пропозиція, яка забезпечує якісний досвід для бетторів. На багатьох ринках ставок пропонується опція cash-out. Це означає, що ви можете скоротити свої втрати або отримати прибуток до завершення події, перевівши гроші в готівку раніше. Ви можете дізнатися, які з ваших ставок підпадають під цю функцію і який дохід ви отримаєте, подивившись свої відкриті ставки.

 

Для любителів кінських скачок є спеціальний розділ для ставок на скачки. Тут ви знайдете високоякісні дані про перегони та всіх їхніх учасників. Цей розділ було додано зовсім недавно і він є приємним доповненням до 1Win.

 

Любителі футбольних ставок можуть швидко ознайомитися з усіма доступними на сайті ринками, число яких часто наближається до тисячі різних ігор. На матч української Прем'єр-ліги можна зробити понад 1 500 різних ставок. Це вражає, і в цьому відношенні сайт є одним із найкращих.

 

Що стосується самого процесу розміщення ставок, то він не може бути простішим. Коли ви додаєте вибір у таблицю ставок, ви можете побачити, яка мінімальна і максимальна допустима ставка, а також дізнатися, чи є у вас безкоштовна ставка, яку можна використовувати.

Поповнення та зняття коштів 

Ви можете поповнити свій рахунок в 1Win, використовуючи:

 

  • Privat24
  • LiqPay
  • Monobank
  • Oschadbank Online
  • Portmone
  • Payoneer
  • PayPal 
  • WebMoney

 

Мінімальний необхідний депозит становить 200 UAH, комісія за проведення транзакції не стягується, а кошти будуть миттєво зараховані на ваш рахунок.

 

Для виведення коштів необхідно використовувати той самий спосіб, що й під час поповнення рахунку в 1Win. Для виведення коштів доступні всі ті самі варіанти.

 

1Win прагне схвалювати запити на виведення коштів протягом 48 годин, а виплати на електронні гаманці зазвичай обробляються протягом декількох годин. Виведення коштів на карту може зайняти кілька робочих днів.

Досвід роботи із сайтом 1Win 

У 1Win дуже простий дизайн і оформлення. Тут немає ніяких химерних вишукувань або анімації, все по справі.

 

Тут представлені всі види спорту, на які можна робити ставки, і ви можете наочно побачити всі відповідні ринки ставок на ту чи іншу подію.

 

Це одна з найбільш функціональних платформ для досвідчених спортивних бетторів. Швидкість роботи сайту хороша, а система навігації не може бути простішою.

Мобільний додаток 1Win

Якщо вам потрібна можливість робити ставки на спорт у дорозі, ви можете завантажити додаток 1Win. Він доступний для пристроїв на базі Android та iOS, і його можна знайти у відповідних магазинах застосунків, як і будь-який інший поважний застосунок для ставок на спорт.

 

Оформлення практично таке саме, як і в десктопному додатку, все легко доступно, а процес розміщення ставок або проведення транзакцій не викликає труднощів. Якщо ви не хочете завантажувати додаток, ви можете просто використовувати веб-браузер вашого мобільного телефону для розміщення ставок.

Коефіцієнти букмекерської контори 1Win

1Win відома тим, що має дуже конкурентоспроможні коефіцієнти по всьому світу. Найкращі коефіцієнти, які ви знайдете на платформі, як правило, на футбол і теніс. Це ідеально підходить для бетторів, які спеціалізуються на цих видах спортивних подій.

Ліміти ставок

Загалом, ліміти ставок в 1Win дуже хороші. На деякі ринки ви можете поставити всього 5 UAH, а в деяких випадках - до 10000 UAH.

VIP-програма

Наразі в 1Win не існує VIP-програм або програм лояльності для спортивних бетторів.

Підтримка клієнтів 1Win

На сайті 1Win ви знайдете хороший розділ FAQ, який відповість на найпоширеніші запитання. Якщо у вас усе ж виникне проблема, яка потребує вирішення, ви можете просто зв'язатися зі службою підтримки, яка працює цілодобово.

Особливості відповідального гемблінгу в 1Win

Підхід 1Win до відповідального гемблінгу викладено на сторінці, посилання на яку розташоване в нижньому колонтитулі сайту. Ви можете швидко ознайомитися з різними політиками 1Win у цьому питанні.

 

Тут є безліч ресурсів, які можуть допомогти тим, хто бореться з проблемою азартних ігор. Ви також можете встановити на своєму рахунку деякі елементи контролю, щоб обмежити свої азартні ігри. Це включає в себе встановлення ліміту депозиту, ліміту ставок і приєднання до програми самовиключення.

Висновок

1Win - дуже цікава пропозиція, оскільки вона повністю зосереджена на головному. Дизайн платформи ідеально підходить для бетторів, оскільки ви можете швидко знайти види спорту та ринки, які вас цікавлять.

 

Тут є хороша привітальна пропозиція, чудова щотижнева угода з кешбеку, а також безліч ринків ставок. Особливо сильною в 1Win є пропозиція in-play. Цілодобова підтримка клієнтів і надійна мобільна пропозиція - це безперечно той сайт ставок, який варто спробувати.

Часті запитання

Чи є у 1Win мінімальна сума виведення коштів?

Так, сума виведення коштів з цього сайту повинна становити не менше 400 UAH.

 

Чи можу я грати з українською гривнею?

Так, ви можете робити ставки та грати в азартні ігри використовуючи українську гривню.

 

Наскільки хороший вибір видів спорту для ставок?

У вас є близько 20 різних видів спорту, на які ви можете робити ставки, причому, як правило, це сотні різних ринків, які можна перевірити. Особливо сильний вибір ставок in-play.

 

Чи є у 1Win мобільний додаток?

Так, ви можете завантажити мобільний додаток 1Win для пристроїв на базі Android або iOS.

 

Чи безпечно грати в 1Win?

Так, 1Win ліцензована владою Кюрасао і використовує новітні технології шифрування для забезпечення безпеки ваших даних.

 

Який середній час виведення коштів у 1Win?

1Win знадобиться до 48 годин, щоб схвалити ваш запит на виплату. Після отримання схвалення виведення коштів на електронний гаманець зазвичай здійснюється протягом декількох годин.

 

Чи має 1Win ліцензію?

Так, 1Win ліцензована владою Кюрасао, за якою працює на території України, оскільки вона є міжнародною.



765b4a0a335270aa789fa645a71c65ff